Start cultuurtraining voor Solid Staffing in Chennai, India

Solid Staffing International verzorgt in samenwerking met Culture Development een uniek wervings- en trainingsprogramma in India om Indiase Young Professionals voor te bereiden op hun werk bij Nederlandse organisaties.

Belangrijk onderdeel hiervan is de cultuurtraining, waarmee een aansluiting gemaakt wordt van de Indiase bedrijfscultuur op de Nederlandse bedrijfscultuur. Ook wordt er aandacht besteed aan goalsetting, vragen stellen, non-verbale communicatie, assertiviteit en omgaan met stress.

De cultuurtraining wordt geleid door Marc Schabracq, auteur en organisatieadviseur, coach, trainer en onderzoeker. Hij is gespecialiseerd in de menselijke kant van veranderingen in organisaties. Marc Schabracq werkte bij de Universiteit van Amsterdam (1973-2008) bij klinische, sociale en arbeid- & organisatiepsychologie.

Felicienne Minnaar is trainer bij Solid Staffing International. Zij studeerde Psychologie & International development (cum laude). Daarnaast heeft zij een trainers achtergrond binnen het dames profvoetbal in Nederland. Ook deed zij vrijwilligerswerk in Afrika als voetbaltrainer. Hieruit is haar passie ontstaan om mensen in hun kracht te zetten en sociale verandering te stimuleren.

Onder supervisie van onze Managing partner Roos Schabracq, is nu de eerste cultuurtraining van start gegaan op het kantoor van Solid Online in Chennai.

Scroll to Top